Strapatzen

Zondag 4 augustus

mosselen
Mosselrestaurant - 11u30 tot 14u30

Jumbo mosselen , verse groenten, een geheime kruidenmix en onze meesterkoks, die dit alles met veel liefde klaarmaken! Alle ingrediënten voor de lekkerste portie mosselen. Vorig jaar verkochten wij meer dan 1000 kg!

Ook het stoofvlees wordt klaargemaakt op traditionele wijze. Als dessertje een lekker hoeve ijsje, ook zeker niet te versmaden!

Strapatzen
STRAPATZEN - vanaf 15u

Een bonte schare internationale straattheater artiesten strijkt opnieuw neer in Wambeek tijdens het StraPatZen festival op 4 augustus. Zij treden aan vanaf 15u. Er zijn 2 trajecten uitgewerkt zodat je geen enkele act dient te missen. (zie website, plannetjes ter plaatse). Plan je liever zelf, geen probleem. De Gezinsbond organiseert langs het parkoers een tweedehands speelgoedmarkt van 14u30 tot 17u30. Het StraPatZen straatspektakel eindigt omstreeks 22u30 met een schitterende vuurschow. Meer informatie op de volgende pagina’s, het volledige programma op www.strapatzen.be

Noteer alvast, StraPatZen verhuist vanaf 2020 naar het voorlaatste weekend van augustus, 23/8/2020.

The mates
21u30 StraPatZen Live Band : The Mates

Goede wijn behoeft geen krans en The Mates behoeven al lang geen introductie meer in de streek. The Mates willen niet zomaar de zoveelste coverband zijn en dokterden daarom een origineel concept uit: de grootste namen uit de 60’s en de 70’s worden verenigd in een reeks medleys met nummers die in ieders geheugen gegrift staan. Het publiek wordt getrakteerd op CCR, Beatles, Doobie Brothers, The Stones, Status Quo, Steve Miller Band, Eagles, noem maar op.