Midzomer wambeer Schuimparty

Vrijdag 2 augustus

Kevin Palmers
21.00u & 02u00: Kevin Palmers (Dj K-oz)

Reeds 6 jaar lang een vaste waarde op ons midzomer-podium. Vroeger beter gekend als Dj K-oz, maar sinds kort gebruikt hij de naam “Kevin Palmers”. Kevin was reeds te gast op nationale radiostations als Q-music & Studio Brussel, alsook in clubs als Carré, Versuz, Kokorico, Noxx, Red & blue, .... Kevin is ook vaste resident bij Pop-up Zanzibar, Baradouz, Vertigo & Het Groot Genoegen. Hij brengt jullie een all-round urban & house mix van de bekendste hits van vroeger en nu!

Dimitri Wouters
23.00u: Dimitri Wouters

Deze hyperactieve spring-int-veld zorgt voor de perfecte sfeer op onze schuimparty! Sinds kort aan de slag als dj voor Q-music maar al véél meer op zijn palmares. Dimitri is vaste dj voor de after-parties in het Antwerpse Sportpaleis en was al te gast op Tomorrowland, Summer Festival, Laundry Day, Beachland, Carré, La Rocca, Café D’Anvers,... De lijst is eindeloos.

Zwartwerk
00.00u: Zwartwerk

ZwartWerk startte in 2013 op als collectief en bestaat vandaag de dag uit 2 MC’s en een DJ, allen afkomstig uit Angola/Congo en met Mechelen als thuisbasis. Hun live-shows zijn zeer energiek. Hun stijl slalomt tussen Afrohouse, hiphop, zouk en loyenge en de tracks zijn altijd aanstekelijk en powerful. Zwartwerk mocht zich al bewijzen op festivals als Pukkelpop, Lokerse Feesten, Antiliaanse Feesten, Laundry Day en meer.

Dj F.R.AN.K
00.30u: Dj F.R.AN.K.

Dé Godfather van de Belgische dj-scene. Al jaren vaste resident-dj van Club Carré en The Villa, maar daarnaast ook te gast op Tomorrowland, Moosebar, Back To The 90’s & 00’s, Kamping Kitsch, Dance D-Vision, ... Dé perfecte man om midzomer helemaal in extase te brengen!

Soufiane Eddyani
01.30u: Soufiane Eddyani

Soufiane Eddyani is één van de grootste Belgische rappers van het moment. Nadat hij het publiek op de banken kreeg met debuutsingle ‘Terug In De Tijd’ en diens opvolger ‘God Vergeef Me’ (meer dan zes miljoen streams), bracht Soufiane Eddyani in 2017 ‘Een Dief Als Broer’ in eigen beheer uit. Die plaat leverde hem niet alleen vijf miljoen streams op, maar ook de kans om mee te werken aan het album van BOEF, wat hem twee maal platina opleverde voor zijn werk op de single ‘Salam’. Het laat zien dat een dergelijke gedrevenheid precies is wat nodig is om iedere tegenslag het hoofd te kunnen bieden. En nu is de tijd rijp voor Soufiane Eddyani om zelf in de aanval te gaan.