Midzomer wambeer Classix

Zaterdag 3 augustus

Kevin Palmers
21.00u, 00.00u & 03.00u: Kevin Palmers (Dj K-oz)

Reeds 6 jaar lang een vaste waarde op ons midzomer-podium. Vroeger beter gekend als Dj K-oz, maar sinds kort gebruikt hij de naam “Kevin Palmers”. Kevin was reeds te gast op nationale radiostations als Q-music & Studio Brussel, alsook in clubs als Carré, Versuz, Kokorico, Noxx, Red & blue, .... Kevin is ook vaste resident bij Pop-up Zanzibar, Baradouz, Vertigo & Het Groot Genoegen. Hij brengt jullie een all-round urban & house mix van de bekendste hits van vroeger en nu!

Les Truttes
22.30u: Les Truttes - The People’s Party Part 2 Tour 2019

Wat in 1996 begon als een éénmalige grap is ruim 20 jaar later uitgegroeid tot dé gevestigde waarde in het club- en festivalcircuit. Les Truttes zijn ondertussen een begrip, een ideologie, een beweging. In 2019 zal ‘Het Feest’ regeren en er zal geen oppositie geduld worden. Met een ongeziene energie en overgave zullen zij u onderwerpen aan hun beleid: een creatieve mix van muziek en spektakel doorspekt met de nodige dosis humor en zelfrelativering. Een waar machsvertoon overgoten met een stevige portie rock’n’roll! Kortom, PARTY!

Sam Gooris
01.00u: Sam Gooris

Wambeek, hou jullie klaar want hij heeft zijn “basketsloefkes” aan en hij laat het gras deze zomer zeker groeien om tijd te maken voor een spetterend optreden op Midzomer! Sam is al jarenlang een graag geziene gast op events waar men nood heeft aan een showbeest en naar dat showbeest kijken wij alvast gretig uit

Pat Krimson
01.30u: Pat Krimson

Deze man hoeft geen introductie. Zowel als artiest en als dj een topper in zijn vak! Samen met zijn groep “2 Fabiola” maar ook als Dj heeft “Patje” al sinds de jaren 90 de top bereikt in de vlaamse showbizz en ver daarbuiten! Maak jullie klaar voor een anderhalfuur durende trip door de jaren 90!